Wie is HTL?

HTL reparatieservice is een klein bedrijf dat in 1996 begonnen is als winkel in gebruikte wasmachines, drogers, koelkasten, vaatwassers, televisies, onderdelen etc. Na een brand in de appartementen boven de winkel werd het gebouw waar we in gevestigd waren afgebroken. We zijn verder gegaan als reparatiebedrijf waarmee we voornamelijk voor bedrijven werkzaam zijn als “Servicepartner”.

Wat doen wij…….?

Wij verrichten op locatie en in onze goed uitgeruste werkplaats reparaties aan diverse soorten apparaten zoals alle merken huishoudelijke machines (witgoed), professionele (horeca) apparatuur, koeltechnische apparaten, espresso-automaten etc., etc.. We keuren elektrische arbeidsmiddelen en ladders&trappen volgens de daarvoor geldende norm(NEN).Het is ook mogelijk om door ons (inbouw)apparatuur te laten aansluiten en plaatsen, ook als u deze elders heeft aangeschaft.

Voor wie repareren wij…….?

We repareren in opdracht van bedrijven zoals winkels, importeurs, fabrikanten en natuurlijk “buiten garantie reparaties” voor particulieren. We zijn officieel erkende servicepartner voor de merken Whirlpool, Bauknecht, Hotpoint, Indesit, Scholtés, Ariston, Kitchen Aid, Ignis, Amana, Bruynzeel, Ikea (Whirlpool). Dat betekent dat wij deze merken zowel binnen als buiten de garantie voor u kunnen herstellen.

Waar repareren wij…….?

Als u in één van de onderstaande postcode gebieden woont kunt u een beroep doen op onze servicedienst. U kunt dit doen door ons te bellen op 06-50944588 of door het formulier op de afspraak pagina in te vullen. Het gebied waar wij werkzaam zijn is waar de postcodes beginnen met: 39/38/37/35.